Grasnapolsky presenteert: Jaguar Jaguar
De Warme Winkel & De Brakke Grond
presenteren
Voorstellingen &
Concerten
Juli & Augustus
Muziekprogrammering

Grasnapolsky presenteert: Jaguar Jaguar

Dit aanstormend groepje Belgische talenten ontstond tijdens een verblijf in een huisje aan de oceaan in Spanje. En laten we eerlijk zijn, hun eerste EP Montjoi schetst een zonsondergang met de kleur van een bloedsinaasappel. Lome gitaarmelodieën, zachte synthesizers, loom gemixte vocalen: Jaguar Jaguar heeft dat Belgische eclectische tintje dat Warhola en J. Bernardt ook hebben, maar dan wel met een groove à la Jungle en Parcels. Met gloednieuwe EP Madelyn onder de arm komen ze naar Peepshow Palace.

Over Grasnapolsky

Grasnapolsky is een weekend lang muziek en kunst op een bijzondere locatie. Een festival dat zowel indie als elektronische muziek aanbiedt en daarbij een gezonde balans probeert te vinden tussen bekendere artiesten en nieuwe ontdekkingen. Daarnaast staat de locatie en omgeving centraal in het kunst- en expeditieprogramma. Van 2014 tot en met 2018 was zendstation Radio Kootwijk de thuisbasis van Grasnapolsky: een prachtig imposant gebouw met een rijke geschiedenis, midden op de Veluwe. In 2019 begonnen we aan een nieuw hoofdstuk in het noorden van het land, waar we startten met een nieuwe ontdekkingstocht in een voormalige strokartonfabriek.

Dit concert is in samenwerking met het Antwerpse Trix, dat met haar Artists in Residence nu ook buiten de landsgrenzen treedt. Trix is een club en broedplaats voor vers talent in Antwerpen die de nadruk legt op het ondersteunen en faciliteren van creatievelingen in de stad. Zo biedt Trix hen -behalve een podium- ook repetitieruimtes, een studio en ontelbare workshops gaande van high-end muziekproductie, social media training tot masterclasses en alles daartussen.