Combinatie ticket: Doek Festival
De Warme Winkel & De Brakke Grond
presenteren
Voorstellingen &
Concerten
Juli & Augustus
Muziekprogrammering

Combinatie ticket: Doek Festival

Doek Festival

Met dit ticket heb je toegang tot alle concerten van Doek Festival:

28 juli 22:30 – Wollo’s Brass Blast
Wollo’s Brass Blast is een koperblazers kwintet, speciaal samengesteld door Wolter Wierbos voor Peep Show Palace. Het basis trio van drie top trombonisten wordt aangevuld met Eric Boeren op cornet, en Salvoandrea Lucifora op trombone en sousafoon. Wolter: We gaan een mooie set spelen met gevarieerd koper-repertoire uit de wereldmuziek, volksmuziek en jazz. Dit alles afgewisseld met verrassende improvisaties van de groepsleden. Komt allen en geniet van onze klanken!

29 juli 22:30 – Kwintet Oliver / Stadhouders / Vitols / Rosaly / ‘t Hart
Twee jaar geleden speelde dit KWINTET op het Doek Festival This is Our Music. Strijk- en tokkelinstrumenten, drums, percussie en een zelf gebouwde analoge modulaire synthesizer. Er is een sterke focus op het contrast tussen het directe van de akoestische instrumenten en het indirecte van het procesbeheer van de elektronische modulaire synthesizer. De instrumenten kunnen zo ver als Mars van de Aarde klinken of mengen als een grote plas water, en alles daar tussen in; met deze musici en instrumentatie, zijn de sonische mogelijkheden onbeperkt.

30 juli 22.30 – Wondermachine & Mofaya! Ft. Farida Amadou

Wondermachine
Rave: Ik voel me aangetrokken tot deze denkbeeldige werelden van sciencefiction en post apocalyptische tijden, van literatuur tot cartoons, in personages, verhalen, landschappen. Zoveel geweldige scènes. Deze indrukken kunnen als een geur in mijn hersenen verschijnen tijdens het improviseren met Oscar Jan Hoogland.

Mofaya! Ft. Farida Amadou
Mofaya! featuring Farida Amadou is a free-form freak fest of frothing fairies, fantastical flights of fractal formations, fetuses fuming frenetically from the fulcrum of magisterial fantasms of fate. Fumigations refract your funky chicken fingers, feelers mitigating frumpy healers from chunky dealers cast afar, away… Free jazz!

31 juli 22:30 – The Persons
The Persons – een experiment met nauwe, in elkaar grijpende harmonie op elektrische gitaren, rock grooves en Indonesische muzikale invloeden – begon in 1977 in New York City. In de tussenliggende jaren heeft de groep vele incarnaties gehad en drie opnames uitgebracht, allemaal met Michael Vatcher en Michael Moore samen met andere gitaristen en bassisten. Het is erg leuk om te doen, en wanneer we de kans krijgen om het repertoire te spelen doen we dat. Op deze incarnatie spelen de gitaristen Jeroen Kimman & Jasper Stadhouders en bassist Miguel Petruccelli.